Zwaargewonde fietser bij ongeval met vrachtwagen op Denemarkenweg

- Advertentie -

RITTHEM – Vanmorgen is op de Denemarkenweg in Ritthem een fietser zwaargewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen.

Het ongeval vond vanmorgen rond 08.10 uur plaats op een kruising van de Denemarkenweg met de Europaweg Noord in Ritthem. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen. De opgeroepen traumahelikopter is niet geland op de incidentlocatie, maar vermoedelijk ergens anders voor een rendez-vous met het ambulanceteam dat het slachtoffer vervoerde.

- Advertentie -

Volgens de politie betrof het een fietser die in botsing kwam met een vrachtauto. De fietser zou zwaar letsel hebben opgelopen door het ongeval.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet op dit moment ter plekke onderzoek om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Omdat het ongeval plaatsvond vlak bij een spoorovergang was treinverkeer naar de Sloehaven tijdelijk niet mogelijk. Om 10.16 uur kon het treinverkeer weer gebruik maken van de spoorlijn.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor rokende bakroosters in grillroom Nieuwendijk
Volgend artikelTien kilo henneptoppen en 15.000 euro gevonden in woning Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.