Zwaargewonde fietser bij ongeval met vrachtwagen op Denemarkenweg

De VOA doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. © Foto: Team Verkeer politie Zeeland-West-Brabant

RITTHEM – Vanmorgen is op de Denemarkenweg in Ritthem een fietser zwaargewond geraakt bij een ongeval met een vrachtwagen.

Het ongeval vond vanmorgen rond 08.10 uur plaats op een kruising van de Denemarkenweg met de Europaweg Noord in Ritthem. Twee ambulanceteams en een traumahelikopter werden opgeroepen. De opgeroepen traumahelikopter is niet geland op de incidentlocatie, maar vermoedelijk ergens anders voor een rendez-vous met het ambulanceteam dat het slachtoffer vervoerde.

Volgens de politie betrof het een fietser die in botsing kwam met een vrachtauto. De fietser zou zwaar letsel hebben opgelopen door het ongeval.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet op dit moment ter plekke onderzoek om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Omdat het ongeval plaatsvond vlak bij een spoorovergang was treinverkeer naar de Sloehaven tijdelijk niet mogelijk. Om 10.16 uur kon het treinverkeer weer gebruik maken van de spoorlijn.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor rokende bakroosters in grillroom Nieuwendijk
Volgend artikelTien kilo henneptoppen en 15.000 euro gevonden in woning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier