Brandweer rukt uit voor rokende bakroosters in grillroom Nieuwendijk

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een keukenbrandje in een grillroom aan de Nieuwendijk. De schade viel mee.

Twee eenheden politie waren binnen enkele minuten na de melding van 16.15 uur ter plekke. De brandweer van de post Stromenweg arriveerde om 16.22 uur. Al snel brachten de brandweerlieden twee rokende bakroosters naar buiten. Het werk bestond verder uit ventileren.

- Advertentie -

De politie heeft de Nieuwendijk enige tijd afgezet.

- Advertentie -
Vorig artikelMan raakte lichtgewond bij ongeval Oost-Souburg
Volgend artikelZwaargewonde fietser bij ongeval met vrachtwagen op Denemarkenweg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).