Tien kilo henneptoppen en 15.000 euro gevonden in woning Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagochtend is een 28-jarige man aangehouden in de Paul Krugerstraat nadat er in zijn woning een kleine hennepkwekerij werd aangetroffen.

Een melding over een sterke henneplucht en ventilatorengeronk vanuit de woning is voor de politie reden om een kijkje te nemen in het pand.

- Advertentie -

Op de eerste verdieping wordt een kweektent gevonden met negen jonge hennepplantjes. Deze hoeveelheid verklaart echter niet de sterke henneplucht die in het pand hangt.

Als de agenten naar de zolderetage lopen stuiten zij op droognetten met daarop zo’n tien kilo henneptoppen.

Duidelijk is dat deze niet afkomstig zijn van planten die in het pand zelf gekweekt zijn. Het onderzoek richt zich nu op de herkomst van de henneptoppen.

Omdat er ook nog eens ruim 15.000 euro contant geld boven water komt, lijkt het er sterk op dat de verdachte zich heeft beziggehouden met de handel in softdrugs.

De 15.000 euro die de politie in de woning vond. © Foto: politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -
BRONMediadesk politie Zeeland-West-Brabant
Vorig artikelZwaargewonde fietser bij ongeval met vrachtwagen op Denemarkenweg
Volgend artikelInhoud vuilniswagen gemeente Vlissingen in brand
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.