Inhoud vuilniswagen gemeente Vlissingen in brand

- Advertentie -

VLISSINGEN – De lading van een vuilniswagen heeft deze ochtend vlam gevat aan de Herman Heijermanslaan in Vlissingen.

Rond half negen kwam er rook uit een vuilniswagen van de gemeente Vlissingen waarmee huishoudelijk afval werd opgehaald. Korte tijd waren er vlammen zichtbaar. Het voertuig stond op de Herman Heijermanslaan, vlak bij de Constantijn Huijgenslaan.

- Advertentie -

De brandweer van de post Stromenweg heeft de inhoud van de vuilniswagen geblust. Aan de buitenzijde was geen schade zichtbaar. Een medewerker van de ophaaldienst kondigde aan de wagen naar een nabijgelegen gemeentewerf te rijden en daar te legen.

De brandweer controleert de vuilniswagen met een warmtebeeldcamera. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelTien kilo henneptoppen en 15.000 euro gevonden in woning Vlissingen
Volgend artikelFietser aangetroffen op De Willem Ruysstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).