Wietkwekerij met 219 planten ontdekt in woning Schuitvaartgracht

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een 50-jarige man aangehouden omdat er in zijn woning een wietkwekerij werd ontdekt. Een auto en een scooter zijn in beslag genomen.

De wietkwekerij werd aangetroffen in een woning aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen. Volgens de politie zijn er 219 wietplanten geruimd.

- Advertentie -

Volgens Esther Boot, woordvoerster van de politie, zijn een auto en een scooter in beslag genomen. “Beide voertuigen zijn mogelijk betaald met crimineel geld.”

Ook werd er geconstateerd dat de stroom illegaal werd afgetapt. Volgens Boot was er ook kans op brandgevaar. Energiebedrijf Enduris zal aangifte doen vanwege diefstal.

Een aantal planten in de woning. © Foto: Wijkagentenmiddelburg
- Advertentie -
Vorig artikelVeel schade en problemen door Westerstorm Zeeland
Volgend artikelMeisje naar ziekenhuis vervoerd uit basisschool in centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.