Inbreker op heterdaad betrapt in Oost-Souburg, één aanhouding

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vrijdagavond kwamen de bewoners van een woning aan de Dongestraat in Oost-Souburg thuis en betrapten zij twee inbrekers die hun woning hadden doorzocht.

De inbrekers zijn, toen de familie rond 21.15 uur via de voordeur naar binnen kwam, via de achtertuin ontsnapt en hard weggerend. Een van de bewoners belde de politie, de anderen zijn naar de dieven gaan zoeken. Ook de politie heeft in het dorp gezocht. Er werden politiehonden ingezet en ook werd een Burgernetbericht verspreid met de vraag uit te kijken naar twee verdachte mannen.

- Advertentie -

Omstreeks 23.00 uur is een verdachte aangehouden door de politie. Het is een jongeman van 18 jaar. Hij is afkomstig uit Oost-Souburg. De jongen is ingesloten in een politiecellencomplex en wordt verder gehoord door rechercheurs. Het is nog niet duidelijk of er iets is weggenomen uit de woning aan de Dongestraat. Zaterdag wordt het onderzoek verder opgepakt. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelMeisje naar ziekenhuis vervoerd uit basisschool in centrum Vlissingen
Volgend artikelBrandweer evacueert persoon naar ambulance vanuit huis in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.