© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Een persoon is vandaag rond de middag afgevoerd uit een woning in Koudekerke met behulp van de brandweer.

Opgeroepen ambulancepersoneel constateerde in de woning aan de Keiweg dat het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis moest vanaf een bovenverdieping. Daarom werd een ladderwagen van de brandweer ingeschakeld. De patiënt is via een raam naar buiten gebracht.

Eveneens in Koudekerke raakte gisteren tegen de avond een vrouw gewond bij een verkeersongeval op de Rondweg. Ze moest uit haar auto worden geknipt en zou flink letsel hebben opgelopen. Een week geleden raakte iets verderop een vrouw zwaargewond toen ze met haar personenwagen een voorganger schampte en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

Afgelopen vrijdag aan het begin van de avond werd alarm geslagen vanuit een locatie voor begeleid wonen aan de Branderijstraat in Vlissingen. De stichting Arduin begeleidt daar personen met autisme. Een van de bewoners was onwel geworden, mogelijk diende er gereanimeerd te worden. Een politie-eenheid kwam als eerste ter plaatse en boog zich over het slachtoffer dat op de begane grond van het pand lag. Al snel volgden twee reanimatie-vrijwilligers. Daarna twee ambulances en meer politie. Een agent verklaarde na enige tijd dat er geen reanimatie had plaatsgevonden. De bewoner zou er naar omstandigheden niet slecht aan toe zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier