Politie zoekt getuigen van aanrijding Scheldestraat Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Scheldestraat van vrijdag 19 januari 2018 rond 04.30 uur.

Een 19-jarige fietsster uit Vlissingen rijdt vanaf de rotonde de Scheldestraat in en halverwege deze straat rijdt een auto tegen haar aan. Zij valt en is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto is spoorloos verdwenen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van dit voorval.

U kunt uw informatie doorgeven via het algemene nummer: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Vorig artikelHulpdiensten langdurig in woning Bouwen Ewoutstraat
Volgend artikelFietser gewond bij val in tunneltje Weijevlietpad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier