Fietser gewond bij val in tunneltje Weijevlietpad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser is vanmiddag gevallen op het Weijevlietpad, in het tunneltje onder de Sloeweg. Hij raakte gewond.

Volgens een getuige betrof het een jongen die eenzijdig ten val kwam. Hij zou een hoofdwond opgelopen hebben. Het slachtoffer is zonder spoed met de ambulance weggebracht. De politie heeft met een busje zijn fiets afgevoerd.

- Advertentie -

De melding van het ongeval kwam om kwart over drie.

Eergisteravond laat schreef 112 Vlissingen & Souburg (link onder) dat hulpdiensten urenlang in een woning aan de Bouwen Ewoutstraat aanwezig waren geweest. Een woordvoerster van de politie meldt vandaag desgevraagd dat het ging om een overlastsituatie met een verwarde persoon. Om redenen van privacy worden geen nadere mededelingen gedaan.

Zie ook:
Hulpdiensten langdurig in woning Bouwen Ewoutstraat (24 januari 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt getuigen van aanrijding Scheldestraat Vlissingen
Volgend artikelMishandelingen in Vlissingen, opgepakte verdachte heengezonden
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).