Hulpdiensten langdurig in woning Bouwen Ewoutstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Agenten van de politie en ambulance-medewerkers zijn vanavond urenlang in een woning aan de Bouwen Ewoutstraat geweest, de reden is vooralsnog onbekend.

Tegen 18.00 uur ging een politie-eenheid naar de woning, even later volgde ambulance 127. Buurtbewoners vroegen zich af wat er gebeurd was. Boven in het pand was enige tijd het schijnsel van een zaklantaarn te zien. Rond 19.00 uur kwam een tweede politiewagen. De ambulance vertrok zonder patiënt en werd afgelost door een kleinere ziekenwagen van de huisartsenpost.

Omstreeks 21.00 uur was de politie nog steeds aanwezig. Uiteindelijk werd om 21.58 uur wederom de ambulance naar het adres gestuurd, zonder spoed. Meer informatie volgt zodra bekend.

Update 26 januari – Een woordvoerster van de politie meldt vandaag desgevraagd dat het ging om een overlastsituatie met een verwarde persoon. Om redenen van privacy worden er geen nadere mededelingen gedaan.

Vorig artikelVlissinger aangehouden in Scheldestraat na mishandeling
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen van aanrijding Scheldestraat Vlissingen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier