28-jarige Vlissinger heeft patroonhouder van wapen bij zich en geeft valse naam op

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagmiddag rond 17.45 uur werd een personenauto gecontroleerd in de Irislaan in Vlissingen. Zijn identiteit klopte niet. Ook had hij een patroonhouder van een wapen bij zich.

De bestuurder, een 28-jarige Vlissinger reed in de auto terwijl deze niet APK-gekeurd was, hij zelf geen rijbewijs had en, naar later bleek, hij gaf ook nog een valse naam op.

- Advertentie -

Toen de agenten hem voor dit alles bekeuringen hadden aangezegd controleerden ze of de man een identiteitsbewijs bij zich had. Uit een tasje dat de man bij zich droeg kwam toen een patroonhouder voor een vuurwapen tevoorschijn. In de Wet Wapens en Munitie staat dat men geen (onderdelen van) wapens (bij zich) mag hebben, dus is de man aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Hij is in verzekering gesteld. De auto waarin hij reed is onderzocht door de politie. Hierin werd verder niets relevants meer aangetroffen. De man wordt vandaag verder gehoord over de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelBinnenbrandje aan Scheldestraat, vrouw lichtgewond
Volgend artikelBotsing met lichte schade op Spuikomweg
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.