29-jarige veelpleger aangehouden na diefstal in supermarkt

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 29-jarige veelpleger zonder vaste woon- of verblijfplaats is gistermiddag aangehouden bij een supermarkt omdat hij spullen had gestolen.

Gisteren rond 14.50 uur is een 29-jarige man in een supermarkt op de Hermesweg betrapt op winkeldiefstal. De dief, die onder invloed was van alcohol, had drie blikjes bier en een potje peper in zijn tas gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Hij werd voor de uitgang door een medewerker opgewacht. Hij werd overgedragen aan de politie.

De verdachte staat geregistreerd als veelpleger. Hij werd in de afgelopen twee jaar al zes keer aangehouden voor winkeldiefstal. Eerder deze maand werd hij nog opgepakt voor een mishandeling.  Hij is in verzekering gesteld en wordt conform afspraken met Justitie, over de aanpak van veelplegers, vrijdag voorgeleid.

Vorig artikel30-jarige Vlissinger bekeurd voor niet verzekerde auto
Volgend artikelPersoon onwel in woning Gerrit Rietveldstraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier