29-jarige veelpleger aangehouden na diefstal in supermarkt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 29-jarige veelpleger zonder vaste woon- of verblijfplaats is gistermiddag aangehouden bij een supermarkt omdat hij spullen had gestolen.

Gisteren rond 14.50 uur is een 29-jarige man in een supermarkt op de Hermesweg betrapt op winkeldiefstal. De dief, die onder invloed was van alcohol, had drie blikjes bier en een potje peper in zijn tas gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Hij werd voor de uitgang door een medewerker opgewacht. Hij werd overgedragen aan de politie.

- Advertentie -

De verdachte staat geregistreerd als veelpleger. Hij werd in de afgelopen twee jaar al zes keer aangehouden voor winkeldiefstal. Eerder deze maand werd hij nog opgepakt voor een mishandeling.  Hij is in verzekering gesteld en wordt conform afspraken met Justitie, over de aanpak van veelplegers, vrijdag voorgeleid.

- Advertentie -
Vorig artikel30-jarige Vlissinger bekeurd voor niet verzekerde auto
Volgend artikelPersoon onwel in woning Gerrit Rietveldstraat Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.