Gewonde bij binnenbrand Ribesstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is een vrouw gewond geraakt bij een binnenbrand in een woning aan de Ribesstraat in Vlissingen.

Tegen 12.30 uur werd het vuur ontdekt en werd de brandweer gebeld. Deze kwam ter plaatse met een tankautospuit en een ladderwagen. Ook rukten twee ambulances met spoed uit omdat er sprake zou zijn van één of meerdere gewonden.

- Advertentie -

Toen de brandweer aankwam, was het vuur al gedoofd. Er is niet geblust, wel is een vrouw door medewerkers van de ambulance behandeld omdat ze waarschijnlijk rook had ingeademd. Ze heeft enige tijd in de ambulance gezeten met een zuurstofkapje op.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, over de schade is eveneens niets bekend. De vrouw hoefde na behandeling niet mee naar het ziekenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelEOD ruimt twee explosieven op Walcheren
Volgend artikelPizzakoerier beroofd op Noordbeekseweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.