Gewonde bij binnenbrand Ribesstraat Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is een vrouw gewond geraakt bij een binnenbrand in een woning aan de Ribesstraat in Vlissingen.

Tegen 12.30 uur werd het vuur ontdekt en werd de brandweer gebeld. Deze kwam ter plaatse met een tankautospuit en een ladderwagen. Ook rukten twee ambulances met spoed uit omdat er sprake zou zijn van één of meerdere gewonden.

Toen de brandweer aankwam, was het vuur al gedoofd. Er is niet geblust, wel is een vrouw door medewerkers van de ambulance behandeld omdat ze waarschijnlijk rook had ingeademd. Ze heeft enige tijd in de ambulance gezeten met een zuurstofkapje op.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, over de schade is eveneens niets bekend. De vrouw hoefde na behandeling niet mee naar het ziekenhuis.

Vorig artikelEOD ruimt twee explosieven op Walcheren
Volgend artikelPizzakoerier beroofd op Noordbeekseweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier