Pizzakoerier beroofd op Noordbeekseweg

0
Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 16-jarige pizzakoerier is gisteravond met geweld van zijn portemonnee beroofd op de Noordbeekseweg. Dat meldt de politie vandaag.

De jongen reed omstreeks 19.00 uur op een elektrische fiets naar Oost-Souburg om daar een pizza te bezorgen. Op de Noordbeekseweg werd hij tegengehouden door drie wandelende jongemannen. De grootste van het drietal vroeg de koerier om het geld uit zijn portemonnee. Om zijn verzoek kracht bij te zetten, sloeg hij het slachtoffer tegen de grond. Toen ook de andere twee jongens dreigend op hem af kwamen, gaf de pizzakoerier zijn portemonnee af.

Het drietal verdween in de richting van Papegaaienburg. Het signalement van de verdachten luidt als volgt. 1) Negroïde uiterlijk, plm. 19 jaar en 1,90 meter lang, zwarte jas met capuchon; 2) Antilliaans uiterlijk, plm. 18 jaar en 1,80 meter lang, kort haar met krullen, korte, bruingrijze jas van dunne stof; 3) plm. 18 jaar en 1,70 meter lang, flinke bos donker haar, dun baardje, zwarte jas met capuchon.

De politie zoekt getuigen, in het bijzonder de bestuurder van een BMW Stationwagen die tijdens de straatroof voorbijreed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier