Auto verwoest door felle brand Paul Krugerstraat Vlissingen

Het parkeervak waar de auto vannacht uitbrandde. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een personenauto verwoest door een brand. De brand werd ontdekt in de Paul Krugerstraat in Vlissingen.

Rond 01.15 uur werd de brand opgemerkt, direct werd de brandweer in kennis gesteld. Deze kwam ter plaatse met een tankautospuit om de brand te blussen.

Volgens andere media zou door de brand de benzinetank van het voertuig zijn gescheurd en zouden enkele banden zijn geëxplodeerd. Dit zorgde ervoor dat het vuur groter werd.

Volgens de politie is de personenauto volledig uitgebrand. Het voertuig dat achter de brandende auto geparkeerd stond, heeft schade opgelopen door de hitte. Of het om brandstichting gaat weet een woordvoerster nog niet. “We gaan dit onderzoeken, we zullen binnenkort een buurtonderzoek houden.”

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weggehaald.

Vorig artikelVoetganger aangereden door taxi op Koudekerkseweg voor ADRZ
Volgend artikelSlachtoffer beknelling Damen afgelopen nacht overleden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier