Man gewond op Gerbrandystraat, vrouw op Zuidbeekseweg

0
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een man is vanochtend lichtgewond geraakt toen hij met zijn motorfiets ten val kwam op de Gerbrandystraat.

Kort na 10.00 uur deed het ongeval zich voor ter hoogte van de Zuidbeekseweg. Voor zover bekend was er geen ander voertuig betrokken. Een buurtbewoner ving het slachtoffer op, hij bracht een stoel naar buiten. De gevallen man is zonder spoed weggebracht met de ambulance. De politie heeft zijn tweewieler meegenomen.

Iets verderop kwam eerder vanochtend, tussen 08.00 en 08.30 uur, een scooterrijdster ten val. Dat meldt een getuige. Veel fietsers zagen het incident op de kruising van de Zuidbeekseweg en de Rosenburglaan vlak bij het tunneltje onder de N288. Mogelijk werd de vrouw aangereden door een personenwagen. Ze raakte gewond. De kappen van de scooter en spullen van de berijdster lagen op het wegdek. Of iemand 112 gebeld heeft, is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier