Roemeense man loopt over A58 na vermoedelijk defecte auto

© Foto: Google Maps

RITTHEM – Vanmiddag hebben agenten een Roemeense bestuurder van de A58 bij Ritthem gehaald omdat hij over de snelweg aan het lopen was.

Om iets voor 15.00 uur kregen de wijkagenten via hun Instagram-account een melding dat er iemand over de snelweg zou lopen. De agenten gingen ter plaatse en troffen bij de Veerhavenweg in Vlissingen inderdaad iemand aan die over de snelweg gelopen had.

Volgens Mireille Aalders van de politie was het een Roemeense man waarvan vermoedelijk zijn auto defect was geraakt op de snelweg. De man was onderweg naar Vlissingen en liep op de rechter rijbaan van de A58 bij Ritthem.

112 bellen!

Aalders benadrukt dat het doen van dergelijke meldingen niet via Social Media hoort. Voor noodgevallen die ontstaan en waarbij gevaarlijke situaties kunnen voorkomen, mag altijd 112 worden gebeld.

“De politie is via Social Media niet 24/7 bereikbaar, daarom is het niet handig om via deze weg spoedmeldingen door te geven. Gewoon 112 bellen!”, aldus Mireille Aalders van de politie.

Vorig artikelNieuwe hoogwerker voor brandweerpost Olympiaweg
Volgend artikelMan gewond op Gerbrandystraat, vrouw op Zuidbeekseweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier