Roemeense man loopt over A58 na vermoedelijk defecte auto

- Advertentie -

RITTHEM – Vanmiddag hebben agenten een Roemeense bestuurder van de A58 bij Ritthem gehaald omdat hij over de snelweg aan het lopen was.

Om iets voor 15.00 uur kregen de wijkagenten via hun Instagram-account een melding dat er iemand over de snelweg zou lopen. De agenten gingen ter plaatse en troffen bij de Veerhavenweg in Vlissingen inderdaad iemand aan die over de snelweg gelopen had.

- Advertentie -

Volgens Mireille Aalders van de politie was het een Roemeense man waarvan vermoedelijk zijn auto defect was geraakt op de snelweg. De man was onderweg naar Vlissingen en liep op de rechter rijbaan van de A58 bij Ritthem.

112 bellen!

Aalders benadrukt dat het doen van dergelijke meldingen niet via Social Media hoort. Voor noodgevallen die ontstaan en waarbij gevaarlijke situaties kunnen voorkomen, mag altijd 112 worden gebeld.

“De politie is via Social Media niet 24/7 bereikbaar, daarom is het niet handig om via deze weg spoedmeldingen door te geven. Gewoon 112 bellen!”, aldus Mireille Aalders van de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe hoogwerker voor brandweerpost Olympiaweg
Volgend artikelMan gewond op Gerbrandystraat, vrouw op Zuidbeekseweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.