Personenwagens in botsing op Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personenwagens zijn vanmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Paul Krugerstraat. Niemand raakte gewond.

Het ongeval gebeurde rond 15.00 uur tussen de Singel en de Scheldestraat, ter hoogte van bakkerij Tullenaar. Een van de auto’s was behoorlijk gehavend aan de voorzijde. De politie hielp de twee chauffeurs met het invullen van een schadeformulier.

- Advertentie -

Gisteren raakte tijdens een regenbui een gele personenwagen van de weg bij Lammerenburg. De bestuurder of bestuurster werd opgevangen door een medeweggebruiker. Een voorbijganger maakte de foto onderaan deze pagina. Verdere details zijn niet bekend.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
© Foto: ingezonden
- Advertentie -
Vorig artikelVeel rook bij brand in bijgebouw Anna Blamanlaan Vlissingen
Volgend artikelBurchtstraat korte tijd afgezet bij schoorsteenbrandje
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).