Verdachte van steekpartij Jan Vermeerlaan in Roosendaal aangehouden

De hondengeleider was gisteravond ook ter plaatse. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Naar aanleiding van een mogelijk steekincident hebben agenten uit Vlissingen zondagavond in de Jan Vermeerlaan een onderzoek ingesteld.

Een inwoner van Vlissingen zou in die straat in een auto hebben gezeten en zou daar zijn aangevallen door een hem bekende man. De Vlissinger wist zich te verweren maar liep hierdoor wel verwondingen op. De ambulance is opgeroepen en heeft het 23-jarige slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen. Hierna mocht het slachtoffer weer naar huis.

In de tussentijd is de technische recherche naar de plaats van het incident gekomen en heeft daar onderzoek gedaan in en om de auto waar het slachtoffer in had gezeten. Er zijn verschillende voorwerpen en sporen in beslag genomen voor verder onderzoek.

Omdat de verdachte bekend was wisten de agenten naar wie ze moesten zoeken. Ook een hondengeleider was ter plaatse gekomen om een zoekslag te maken. De Officier van Justitie is in kennis gesteld van het voorval en gaf toestemming voor een aanhouding buiten heterdaad. De verdachte, een 34-jarige Vlissinger, is rond 05.45 uur maandagochtend aangetroffen in een woning in de wijk Westrand in Roosendaal. Hij is daar aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal de man door rechercheurs gehoord worden.

Zie ook:
Gewonde bij steekincident in Jan Vermeerlaan (18 maart 2018)

Vorig artikelGewonde bij steekincident in Jan Vermeerlaan
Volgend artikelGewonde man op wegdek Leeghwaterstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier