Gewonde bij steekincident in Jan Vermeerlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jongen is zondagnacht gewond afgevoerd na een steekincident in de Jan Vermeerlaan. De politie doet onderzoek.

De eerste melding kwam even na half twaalf. De politie zette de Jan Vermeerlaan ruim af, een agent had een verhitte discussie met een bewoner van het pand waar de gewonde zich bevond. Een andere agent liep met een politiehond rond. Tegelijkertijd werd een personenwagen onderzocht die midden op de Jan Vermeerlaan stond.

- Advertentie -

Even na middernacht vertrok de ambulance met spoed naar het ziekenhuis, het slachtoffer was bij kennis en trok een capuchon over zijn hoofd om niet herkend te worden. Een omstander verzocht de auto op de Jan Vermeerlaan niet op de foto te zetten “omdat iedereen in Vlissingen die kent”.

Andere omstanders wisten al snel te melden dat het om een steekpartij ging waarbij meerdere broers van een gezin betrokken waren. De politie bevestigde het steekincident op Twitter. Voor zover bekend is nog geen verdachte aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie naar spoedgeval in Badhuisstraat
Volgend artikelVerdachte van steekpartij Jan Vermeerlaan in Roosendaal aangehouden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).