Vechtpartij in Aagje Dekenstraat, man vlucht de Walstraat in

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanmiddag op de vlucht geslagen voor de politie na een vechtpartij in de Aagje Dekenstraat, hij zou iemand toegetakeld hebben met een ketting.

Even na 15.30 uur kregen twee mannen het met elkaar aan de stok bij de bushalte voor de supermarkt. Al vechtend liepen ze een geparkeerde scooter omver, deze raakte licht beschadigd. Een van de mannen zou een ketting gebruikt hebben.

- Advertentie -

Bij aankomst van de politie vluchtte een van de ruziemakers de Walstraat in. Agenten zetten de achtervolging in, maar konden hem niet aanhouden. Wel stelde een oplettende getuige een snel gemaakte foto van de man beschikbaar. Meerdere getuigen legden een verklaring af.

De politie sprak langdurig met de andere deelnemer aan de ruzie. Hij mocht uiteindelijk zijn weg vervolgen en liep de Scheldestraat in, onduidelijk is volgens de agenten of hij als slachtoffer wordt beschouwd. Hij raakte niet gewond.

Update – Volgens een politiewoordvoerder verklaarde de man te zijn geslagen met de “stekker” van een laptop, waarmee hij mogelijk de adapter bedoelde. Hij doet geen aangifte.

Update – De eigenares van de scooter meldt op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg dat er meerdere personen bij de vechtpartij betrokken waren. Haar voertuig raakte zwaar beschadigd. Ze verzoekt getuigen zich te melden.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde man op wegdek Leeghwaterstraat
Volgend artikelBrandweer bevrijdt man uit lift
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).