Hoogwerker brandweer ingeschakeld voor evacuatie Paauwenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – De hoogwerker van de Vlissingse brandweer is zondagmiddag ingeschakeld om een persoon uit een woning aan de Donker Curtiusstraat te evacueren.

Om 16.00 uur werd de hoogwerker opgeroepen. Een ambulanceteam moest iemand met spoed naar het ziekenhuis vervoeren, de patiënt lag op de eerste verdieping van een woonhuis en volgens de veiligheidsprotocollen kwam de brandweer in actie voor het zogenoemde ‘afhijsen’ teneinde het slachtoffer naar het straatniveau te brengen.

- Advertentie -

Iets verderop hebben twee medewerkers van de Dierenambulance omstreeks hetzelfde tijdstip getracht een gans te vangen aan de Paauwenburgweg. Een vrouw had gebeld, de vogel zou aangereden zijn. Ondanks zijn verwondingen slaagde de gans erin te ontsnappen. Hij vloog een nabijgelegen gracht op. Daarna vertrokken de medewerkers.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBestuurder onder invloed van drugs en alcohol gepakt op boulevard
Volgend artikelDronken vrouw schopt ambulancemedewerker
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).