Bestuurder onder invloed van drugs en alcohol gepakt op boulevard

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen nacht op de Boulevard Bankert een 22-jarige man uit Goes aangehouden, hij zat in een zwaar beschadigde auto en had gedronken.

Agenten zagen rond 02.00 uur een personenwagen staan met flinke schade aan de voorzijde. Op de bestuurdersplaats zat een 22-jarige man, een kennis van hem stond achter de auto. De man uit Goes bleek te hebben gedronken en werd onder protest meegenomen naar het politiecellencomplex.

- Advertentie -

Daar leverde een ademanalyse viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol op. Bovendien kwam uit een speekseltest THC naar voren, de belangrijkste werkzame stof in hasj en wiet. Een forensisch arts heeft bloed afgenomen. Dat is voor analyse opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut.

Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. Hij kan voorlopig niet over zijn rijbewijs beschikken.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten proberen verdwaalde huisdieren te redden
Volgend artikelHoogwerker brandweer ingeschakeld voor evacuatie Paauwenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).