Jongen met nepvuurwapen aangehouden in Vlissingen

0
Een foto van het nepvuurwapen. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Bonenburg een jongen aangehouden die een niet van echt te onderscheiden pistool bij zich had.

Rond 17.00 uur kreeg de politiemeldkamer van een zeer alerte vrouw een melding dat er enkele jongens stonden, terwijl een van hen een vuurwapen droeg.

Onmiddellijk gingen er drie politie-eenheden naar de Bonenburg.  Agenten troffen een 16-jarige jongen uit Vlissingen aan die onder zijn trui en in zijn broeksband een pistool droeg. De jongen werd aangehouden en het wapen werd in beslag genomen.

De jongen werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Het pistool bleek een zogenaamd balletjespistool en leek op een echt vuurwapen. De jongen is verhoord en kreeg te horen dat hij zich op 3 mei a.s. tegenover de rechter mag verantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier