Jongen met nepvuurwapen aangehouden in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Bonenburg een jongen aangehouden die een niet van echt te onderscheiden pistool bij zich had.

Rond 17.00 uur kreeg de politiemeldkamer van een zeer alerte vrouw een melding dat er enkele jongens stonden, terwijl een van hen een vuurwapen droeg.

- Advertentie -

Onmiddellijk gingen er drie politie-eenheden naar de Bonenburg.  Agenten troffen een 16-jarige jongen uit Vlissingen aan die onder zijn trui en in zijn broeksband een pistool droeg. De jongen werd aangehouden en het wapen werd in beslag genomen.

De jongen werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Het pistool bleek een zogenaamd balletjespistool en leek op een echt vuurwapen. De jongen is verhoord en kreeg te horen dat hij zich op 3 mei a.s. tegenover de rechter mag verantwoorden.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto botst op betonnen paal Boulevard Evertsen
Volgend artikelScooterbestuurder gewond afgevoerd na botsing met taxibusje
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.