Auto botst op betonnen paal Boulevard Evertsen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vrijdagavond tegen 00.00 uur was de Boulevard Evertsen kort afgesloten omdat een voertuig tegen een betonnen paal was gereden.

Het voertuig raakte met de voor- en achterband een van de betonnen palen tussen de rijbaan en het voetgangersgebied. Hierdoor raakte het voertuig beschadigd en kon het niet meer verder rijden. Niemand raakte gewond.

Ter plaatse gekomen agenten hebben tijdelijk het verkeer geregeld en de betrokkenen gehoord over de botsing. Hoe de auto tegen de paal heeft kunnen rijden, is niet bekend. Een bergingsbedrijf kwam tegen 01.00 uur ter plekke en heeft de beschadigde auto weggesleept.

Het bergingsbedrijf sleept de wagen af. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelBrandende magnetron in struiken bij Sloeweg
Volgend artikelJongen met nepvuurwapen aangehouden in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier