Auto botst op betonnen paal Boulevard Evertsen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vrijdagavond tegen 00.00 uur was de Boulevard Evertsen kort afgesloten omdat een voertuig tegen een betonnen paal was gereden.

Het voertuig raakte met de voor- en achterband een van de betonnen palen tussen de rijbaan en het voetgangersgebied. Hierdoor raakte het voertuig beschadigd en kon het niet meer verder rijden. Niemand raakte gewond.

- ADVERTENTIE -

Ter plaatse gekomen agenten hebben tijdelijk het verkeer geregeld en de betrokkenen gehoord over de botsing. Hoe de auto tegen de paal heeft kunnen rijden, is niet bekend. Een bergingsbedrijf kwam tegen 01.00 uur ter plekke en heeft de beschadigde auto weggesleept.

Het bergingsbedrijf sleept de wagen af. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.