Man valt met e-bike bij winkelcentrum in Paauwenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 92-jarige man uit Vlissingen is vanmiddag met zijn elektrische fiets ten val gekomen op de Paauwenburgweg bij het winkelcentrum.

Het slachtoffer viel rond 16.00 uur, volgens Wijkagenten Vlissingen zorgden twee artsen die in de buurt waren in hun vrije tijd voor de eerste hulp. Dat schrijven de wijkagenten op Instagram. De politie regelde het stallen van de e-bike in de achtertuin van een nabijgelegen woning.

- Advertentie -

De onfortuinlijke fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Een dik half uur later zagen voorbijgangers een man op het trottoir liggen op de hoek van de Burgemeester Van Woelderenlaan en de Vondellaan (foto onder). Ook deze, vermoedelijk onwel geworden man is door een ambulanceteam opgevangen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMotorcrosser nagezien door ambulancedienst in Ritthem
Volgend artikelKNRM en waterpolitie naar Oostgat voor bootje met pech
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).