Twee personen met bivakmutsen doen poging tot beroving

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond hebben twee personen met bivakmutsen geprobeerd iemand te beroven nabij het fietstunneltje aan de Zuidbeekseweg in Vlissingen.

Rond 23.00 uur vond de poging tot beroving plaats op de Zuidbeekseweg nabij de Rosenburglaan in Vlissingen.

- Advertentie -

Meteen na de melding heeft de politie in de omgeving een zoekslag gemaakt. Dit bleef echter zonder resultaat. Volgens de politie gaat het om twee jongens van rond de 17 jaar oud. Ze zijn beide ongeveer 1,65 meter lang en waren donker gekleed. Ook droegen ze alle twee een bivakmuts over hun hoofd.

Het slachtoffer, een 50-jarige vrouw uit Vlissingen, heeft bij de politie aangifte gedaan. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie.

Update 13.30 uur – De politie zoekt twee mannen van 16-18 jaar, ongeveer 1,70 meter lang, slank postuur, Nederlands sprekend, een van hen met een Noord-Afrikaans accent. Hun slachtoffer reed tussen 22.30 en 22.45 uur bij het fietstunneltje toen de twee mannen haar stuur vastgrepen. De vrouw kwam hard ten val. Eerst vroegen de mannen geld, later een telefoon. Toen ze niets gaf, renden de twee personen in de richting van Bossenburgh. Het slachtoffer fietste na de poging tot beroving naar huis en belde de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelSteeds vaker politie en burgerhulpverleners bij reanimaties
Volgend artikelHulpdiensten met spoed naar flatwoning in Paauwenburg
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.