Brandweer rukt uit voor meting in pand aan Walstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweerlieden uit Vlissingen zijn maandagavond tegen middernacht uitgerukt voor een meting aan de Walstraat.

De meldkamer gaf Schutterijstraat 20 door als het adres met een verdachte lucht, de toegesnelde brandweerlieden renden eerst langs de flats aan de Schutterijstraat, maar zagen daar slechts oneven huisnummers.

- Advertentie -

Uiteindelijk gingen ze een fotozaak aan de Walstraat binnen via de achteringang die aan de Schutterijstraat is gelegen. Boven de fotozaak bevinden zich appartementen.

Er zijn geen andere hulpdiensten opgeroepen. De reden voor de 112-melding is vooralsnog onbekend.

- Advertentie -
Vorig artikelJonge vrouw mishandeld in centrum en daarna aangereden
Volgend artikelTrio aangehouden voor zware mishandeling Nieuwe Vlissingseweg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Update via Foto Verschoore XL ontvangen: “Dit gaat om een melding van 30 april en is niet helemaal correct ;-). Een boiler van een van de appartementen was van slag, de appartementen zijn via hun eigen ingang betreden en niet via de winkel. De bewoners en de boiler maken het goed. “

Reacties zijn gesloten.