Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een jonge vrouw is gisterochtend vroeg mishandeld in de Scheldestraat en kort daarna aangereden op de Nieuwe Vlissingseweg.

Volgens de politie vonden de incidenten plaats tussen 04.00 en 05.30 uur. De verdachte zou in beide gevallen een vrouw zijn die na de aanrijding doorreed. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Eerst reed de autobestuurster in de Scheldestraat de lopende vrouw tegemoet, stapte uit en mishandelde haar. Het slachtoffer kwam ten val en kreeg al liggend nog schoppen tegen het hoofd. Daarna reed de bestuurster weg.

Het slachtoffer liep naar haar vlakbij geparkeerde fiets en vertrok. Toen ze even later op de Nieuwe Vlissingseweg reed, werd ze van achteren door een personenwagen aangereden. Ze kwam opnieuw ten val. De auto verdween, voorbijgangers brachten de jonge vrouw naar huis. Daar belde het slachtoffer de hulpdiensten. Een ambulance vervoerde de vrouw naar het ziekenhuis.

De politie vraagt getuigen van de aanrijding zich te melden en hoopt informatie te krijgen over beide incidenten. Ook zoekt de politie een Batavus-damesfiets met een dubbelgevouwen achterwiel, het slachtoffer had dit rijwiel op de Nieuwe Vlissingseweg achtergelaten, kennelijk is het spoorloos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier