Vlissinger (27) snel aangehouden na inbraak in parfumerie

© Foto: Wijkagenten Vlissingen

VLISSINGEN – Vannacht rond 02.40 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een inbraakalarm bij een parfumwinkel aan de Lange Zelke. De politie hield al vrij snel een dader aan.

Door de inbraakmelding was de mistgenerator van de winkel geactiveerd. Hierdoor stond de hele winkel vol met rook. Een mistgenerator moet inbrekers afschrikken, “dat bleek ook gelukt, want uit de winkel waren verder geen andere goederen gestolen”, zo schrijft de politie.

Om binnen te komen heeft de dader de winkelruit vermoedelijk vernield met een steen. Ongeveer 20 meter verderop zagen agenten een man zitten. Hij werd aangesproken door de agenten. Op dat zelfde moment arriveerde de eigenaar van de winkel. Hij heeft samen met de agenten de camerabeelden van het incident bekeken en de agenten herkenden hierop de man die even verderop in de straat zat en zich van de domme hield.

De verdachte, een 27-jarige Vlissinger, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag verder worden gehoord over zijn betrokkenheid bij de inbraak. De eigenaar van de parfumwinkel heeft aangifte gedaan.

Vorig artikelOnkruidbrander zorgt voor brand aan pand Bellamypark
Volgend artikelBrandweer stand-by bij helikopterlanding Fedde le Grand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier