Vlissinger (27) snel aangehouden na inbraak in parfumerie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht rond 02.40 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een inbraakalarm bij een parfumwinkel aan de Lange Zelke. De politie hield al vrij snel een dader aan.

Door de inbraakmelding was de mistgenerator van de winkel geactiveerd. Hierdoor stond de hele winkel vol met rook. Een mistgenerator moet inbrekers afschrikken, “dat bleek ook gelukt, want uit de winkel waren verder geen andere goederen gestolen”, zo schrijft de politie.

- Advertentie -

Om binnen te komen heeft de dader de winkelruit vermoedelijk vernield met een steen. Ongeveer 20 meter verderop zagen agenten een man zitten. Hij werd aangesproken door de agenten. Op dat zelfde moment arriveerde de eigenaar van de winkel. Hij heeft samen met de agenten de camerabeelden van het incident bekeken en de agenten herkenden hierop de man die even verderop in de straat zat en zich van de domme hield.

De verdachte, een 27-jarige Vlissinger, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag verder worden gehoord over zijn betrokkenheid bij de inbraak. De eigenaar van de parfumwinkel heeft aangifte gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelOnkruidbrander zorgt voor brand aan pand Bellamypark
Volgend artikelBrandweer stand-by bij helikopterlanding Fedde le Grand
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.