Brandweer stand-by bij helikopterlanding Fedde le Grand

VLISSINGEN – Vanmiddag stond de vrijwillige brandweer van Vlissingen stand-by bij de helikopterlanding op het trainingscentrum aan de Buitenhaven in Vlissingen.

De Cougar helikopter van de Koninklijke Luchtmacht bracht dit jaar Fedde le Grand naar Vlissingen. Hij is voor onder andere het bevrijdingsfestival Zeeland ambassadeur van de vrijheid.

Omstreeks 14.15 uur kwam Le Grand aan in Vlissingen met de Cougar helikopter van Defensie. De brandweer stond volgens de procedure stand-by ingeval van nood.

Vervolgens werden Fedde le Grand en zijn crew met een bus naar het festivalterrein gebracht waar hij een show zou gaan geven. Om iets na 16.00 uur steeg de helikopter weer op, het volgende optreden wat Le Grand moest gaan gegeven was namelijk in Zwolle.

Bevrijdingsfestival

Het bevrijdingsfestival, met verschillende podia in heel het centrum van Vlissingen, is tot nu toe rustig verlopen. Tot zover bekend hebben er zich geen bijzondere incidenten plaatsgevonden. Wel zijn er enkele aanhoudingen verricht.

Vorig artikelVlissinger (27) snel aangehouden na inbraak in parfumerie
Volgend artikelBevrijdingsfestival tot nu toe rustig, politie houdt man aan
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier