Bevrijdingsfestival in Vlissingen zonder grote incidenten verlopen

De politie was met veel eenheden ter plaatse. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Het bevrijdingsfestival is zaterdag ondanks grote drukte toch rustig verlopen. Er vonden geen noemenswaardige incidenten plaats.

Volgens de organisatie trok het evenement zo’n 50.000 bezoekers. De organisatie had dit hoge aantal niet verwacht en zegt het te danken aan het mooie weer.

Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, werden er enkele aanhoudingen verricht. Met name werden mensen aangehouden voor openbare dronkenschap of omdat ze aanwijzingen niet wilden opvolgen.

De Buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Vlissingen deelden 12 officiële waarschuwingen uit voor wildplassen. Twee minderjarigen kregen een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

Ambulancedienst en EHBO-personeel hebben verschillende keren eerste hulp verleend bij mensen die onwel waren geworden of anderszins medische hulp nodig hadden.

Zie ook:
– Brandweer stand-by bij helikopterlanding Fedde le Grand (5 mei 2018)
– Bevrijdingsfestival tot nu toe rustig, politie houdt man aan (5 mei 2018)
– Bevrijdingsfestival nog steeds kalm ondanks gewonden en arrestaties (6 mei 2018)

Vorig artikelAutobrand Hendrick Berckmanstraat Vlissingen
Volgend artikelMan (62) beroofd van scooter in centrum Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier