Bevrijdingsfestival in Vlissingen zonder grote incidenten verlopen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het bevrijdingsfestival is zaterdag ondanks grote drukte toch rustig verlopen. Er vonden geen noemenswaardige incidenten plaats.

Volgens de organisatie trok het evenement zo’n 50.000 bezoekers. De organisatie had dit hoge aantal niet verwacht en zegt het te danken aan het mooie weer.

- Advertentie -

Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, werden er enkele aanhoudingen verricht. Met name werden mensen aangehouden voor openbare dronkenschap of omdat ze aanwijzingen niet wilden opvolgen.

De Buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Vlissingen deelden 12 officiële waarschuwingen uit voor wildplassen. Twee minderjarigen kregen een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

Ambulancedienst en EHBO-personeel hebben verschillende keren eerste hulp verleend bij mensen die onwel waren geworden of anderszins medische hulp nodig hadden.

Zie ook:
– Brandweer stand-by bij helikopterlanding Fedde le Grand (5 mei 2018)
– Bevrijdingsfestival tot nu toe rustig, politie houdt man aan (5 mei 2018)
– Bevrijdingsfestival nog steeds kalm ondanks gewonden en arrestaties (6 mei 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelAutobrand Hendrick Berckmanstraat Vlissingen
Volgend artikelMan (62) beroofd van scooter in centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.