Autobrand Hendrick Berckmanstraat Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vannacht is in de Hendrick Berckmanstraat een personenauto vernield door brand. De oorzaak van de brand is onbekend.

De melding van de brand kwam rond 03.19 uur binnen en werd gedaan door voorbijgangers. Het voertuig stond geparkeerd op een parkeerplaats aan het einde van de straat. De wagen stond in brand aan de achterzijde.

De brandweer heeft met één straal hoge druk de brand geblust. De politie, die later ter plekke kwam, heeft met de eigenaar gesproken. Een andere auto die ook op de parkeerplaats stond, had een kapotte voorruit, zo ontdekten de agenten. Of dit met de brand te maken heeft, is niet duidelijk.

Wat de oorzaak is van de brand, is eveneens onbekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelBevrijdingsfestival nog steeds kalm ondanks gewonden en arrestaties
Volgend artikelBevrijdingsfestival in Vlissingen zonder grote incidenten verlopen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier