Tweede verdachte van scooterroof en mishandeling opgepakt in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren een tweede verdachte aangehouden voor de scooterroof die gepleegd werd in de nacht van zaterdag op zondag.

Afgelopen zondagochtend omstreeks 05.00 uur reed een 62-jarige Vlissinger op zijn scooter door de Coosje Buskenstraat. Ineens werd de man uit het niets tegen zijn rug getrapt en viel hij van zijn vervoermiddel. De man zag dat twee jongens ervandoor gingen met zijn scooter. Al snel hield de politie een verdachte aan, een 26-jarige Vlissinger.

- Advertentie -

De tweede verdachte, een 22-jarige man uit Breda, werd gisteren ook opgepakt in Vlissingen. De politie verdenkt hem ervan samen met de eerder opgepakte dader de 62-jarige man te hebben mishandeld en vervolgens zijn scooter te hebben gestolen.

Zie ook:
– Man (62) beroofd van scooter in centrum Vlissingen (6 mei 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelHoofdletsel voor fietsster bij aanrijding op Bloemenlaan
Volgend artikelBrandweer tevergeefs naar club Nieuwendijk
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.