Tweede verdachte van scooterroof en mishandeling opgepakt in Vlissingen

0
Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren een tweede verdachte aangehouden voor de scooterroof die gepleegd werd in de nacht van zaterdag op zondag.

Afgelopen zondagochtend omstreeks 05.00 uur reed een 62-jarige Vlissinger op zijn scooter door de Coosje Buskenstraat. Ineens werd de man uit het niets tegen zijn rug getrapt en viel hij van zijn vervoermiddel. De man zag dat twee jongens ervandoor gingen met zijn scooter. Al snel hield de politie een verdachte aan, een 26-jarige Vlissinger.

De tweede verdachte, een 22-jarige man uit Breda, werd gisteren ook opgepakt in Vlissingen. De politie verdenkt hem ervan samen met de eerder opgepakte dader de 62-jarige man te hebben mishandeld en vervolgens zijn scooter te hebben gestolen.

Zie ook:
– Man (62) beroofd van scooter in centrum Vlissingen (6 mei 2018)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier