Auto volledig verwoest door felle brand in Leeghwaterstraat

Het voertuig volledig in brand. © Foto: Marijn van de Gruiter

VLISSINGEN –  Een personenauto is vannacht volledig verwoest door een brand. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle.

Om iets over half drie werd de vrijwillige brandweer opgeroepen voor een melding van een voertuigbrand in de Leeghwaterstraat in Vlissingen.

Metershoge vlammen kwamen uit het voertuig en de rook was in omtrek goed te zien. Een buurtbewoner heeft nog net op tijd zijn auto kunnen verplaatsen. Deze stond namelijk naast het brandende voertuig geparkeerd.

Met twee stralen hoge druk heeft de brandweer het voertuig geruime tijd geblust tot het vuur was gedoofd. Ook is de motorkap opengeknipt om bij verborgen brandhaarden te kunnen komen.

De politie, die met meerdere eenheden ter plekke was gekomen, hield buurtbewoners op afstand en nam verklaringen op. Ook hebben agenten bij sommige mensen aangebeld.

Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vorig artikelBrandweer tevergeefs naar club Nieuwendijk
Volgend artikelVoertuigen rijden asociaal over A58, politie maakt proces-verbaal op
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier