Auto volledig verwoest door felle brand in Leeghwaterstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN –  Een personenauto is vannacht volledig verwoest door een brand. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle.

Om iets over half drie werd de vrijwillige brandweer opgeroepen voor een melding van een voertuigbrand in de Leeghwaterstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Metershoge vlammen kwamen uit het voertuig en de rook was in omtrek goed te zien. Een buurtbewoner heeft nog net op tijd zijn auto kunnen verplaatsen. Deze stond namelijk naast het brandende voertuig geparkeerd.

Met twee stralen hoge druk heeft de brandweer het voertuig geruime tijd geblust tot het vuur was gedoofd. Ook is de motorkap opengeknipt om bij verborgen brandhaarden te kunnen komen.

De politie, die met meerdere eenheden ter plekke was gekomen, hield buurtbewoners op afstand en nam verklaringen op. Ook hebben agenten bij sommige mensen aangebeld.

Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer tevergeefs naar club Nieuwendijk
Volgend artikelVoertuigen rijden asociaal over A58, politie maakt proces-verbaal op
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.