Voertuigen rijden asociaal over A58, politie maakt proces-verbaal op

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Gisteravond heeft de politie een bestuurder een proces-verbaal gegeven voor asociaal rijgedrag. De bestuurder reed over de vluchtstrook.

De politie kwam de bestuurders tegen op de A58 tussen Middelburg en Vlissingen. Volgens de politie zijn de twee voertuigen van de weg gehaald vanwege asociaal rijgedrag waaronder het rijden over de vluchtstrook.

- Advertentie -

“Vanuit het ene voertuig wilde men al rijdend over de vluchtstrook foto’s maken van het andere voertuig”, zo schijft de politie.

De auto’s zijn aan de kant gezet bij Oost-Souburg op de Bermweg. Hier heeft de politie een van de bestuurders een boete gegeven voor onnodig rijden over de vluchtstrook.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto volledig verwoest door felle brand in Leeghwaterstraat
Volgend artikelJongens mishandeld en beroofd langs Kanaal door Walcheren
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.