Gewonde bij ongeval met gevaarlijke stoffen Eerste Binnenhavenweg

© Foto: Google Maps

VLISSINGEN – Vanmorgen is een persoon gewond geraakt nadat hij in aanraking was gekomen met gevaarlijke stoffen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 07.40 uur vond het ongeval plaats in een loods van een bedrijf aan de Eerste Binnenhavenweg in Vlissingen. De omgeving rondom de loods werd ruim afgezet. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland ging het mis nadat er chemische stoffen werden gemengd.

Verschillende brandweervoertuigen en twee ambulances werden opgeroepen. Eén persoon zou in aanraking zijn gekomen met de gevaarlijke stoffen. Deze is behandeld en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Om 08.15 uur liet de Veiligheidsregio Zeeland weten dat het incident meester is. Ook werd bekend gemaakt dat de chemische stoffen inmiddels niet meer in het pand aanwezig zijn.

Vorig artikelMan gewond aangetroffen op straat in binnenstad
Volgend artikelStrandwacht oefent met SAR-helikopter voor Vlissingse kust
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier