Gewonde bij ongeval met gevaarlijke stoffen Eerste Binnenhavenweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen is een persoon gewond geraakt nadat hij in aanraking was gekomen met gevaarlijke stoffen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 07.40 uur vond het ongeval plaats in een loods van een bedrijf aan de Eerste Binnenhavenweg in Vlissingen. De omgeving rondom de loods werd ruim afgezet. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland ging het mis nadat er chemische stoffen werden gemengd.

- Advertentie -

Verschillende brandweervoertuigen en twee ambulances werden opgeroepen. Eén persoon zou in aanraking zijn gekomen met de gevaarlijke stoffen. Deze is behandeld en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Om 08.15 uur liet de Veiligheidsregio Zeeland weten dat het incident meester is. Ook werd bekend gemaakt dat de chemische stoffen inmiddels niet meer in het pand aanwezig zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelMan gewond aangetroffen op straat in binnenstad
Volgend artikelStrandwacht oefent met SAR-helikopter voor Vlissingse kust
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.