Man gewond aangetroffen op straat in binnenstad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanavond onwel geworden of gevallen in de binnenstad, een persoon die hem aantrof, heeft 112 gebeld.

De noodoproep werd gedaan om 18.01 uur. De wat oudere man lag op het wegdek op de plek waar de Wilhelminastraat, de Stenenbeer en het Groenewoud elkaar ontmoeten. Het slachtoffer was bij kennis maar kon zich niet oprichten.

- Advertentie -

Eerst kwam een politie-eenheid ter plaatse (foto), veertien minuten na de melding ook de kleine ziekenwagen Rapid Responder, acht minuten later ambulance 128. Het slachtoffer is ter plekke behandeld. De ambulance heeft de man weggebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelKNRM helpt zeiljacht met motorstoring Vlissingen
Volgend artikelGewonde bij ongeval met gevaarlijke stoffen Eerste Binnenhavenweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).