Motorrijder gewond bij ongeval Paul Krugerstraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een motorrijder is vandaag rond 18.00 uur gewond geraakt bij een botsing op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Industrieweg.

De man botste hard tegen de zijkant van een busje met Sloveens kenteken. Hierbij sneuvelde een ruit. Over de toedracht is niets bekendgemaakt, maar volgens omstanders kwam de bestuurder van het busje uit de richting van de Keersluisbrug en wilde hij op het kruispunt omkeren. Daarbij zou hij de motorrijder over het hoofd gezien hebben.

De gewonde man is door ambulancemedewerkers bekeken en naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de motor op het trottoir langs de Industrieweg gezet en glassplinters van het wegdek geveegd.

Vanmiddag tegen half vijf is een persoon van de trap gevallen in het portiek van een woongebouw aan de Acacialaan. Het slachtoffer had een hoofdwond en kon zich weinig herinneren van de val. Ambulancemedewerkers hebben de hoofdwond behandeld en het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis in Goes.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelTwee jongens (13 en 14) betrapt op het stelen van badslippers
Volgend artikelVermiste Fernando Huwae (61) sinds maandag spoorloos
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier