Vermiste Fernando Huwae (61) sinds maandag spoorloos

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar de sinds maandag vermiste Fernando Huwae van 61 jaar. Hij is niet teruggekeerd bij de instelling waar hij woont.

Volgens de politie is Huwae sinds maandag vermist en in tegenstelling tot zijn gebruikelijke gedrag niet teruggekeerd naar een instelling voor begeleid wonen waar hij verblijft. Fernando is doofstom en loopt mank of hinkelt, hij is dus hulpbehoevend.

Hij zou volgens de politie met een OV-chipkaart kunnen reizen. De man draagt zwarte schoenen, een blauwe spijkerbroek, een grijze trui, een donkerblauwe baseballpet en een normaal analoog, zilveren horloge. Hij is ongeveer 1,68 meter lang en heeft donkere ogen.

Weet u waar Fernando op dit moment is of heeft u hem na maandag nog gezien? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Zie ook:
– Vermiste man vanmiddag aangetroffen door politie en thuisgebracht (23 mei 2018)

Vorig artikelMotorrijder gewond bij ongeval Paul Krugerstraat
Volgend artikelVermiste man vanmiddag aangetroffen door politie en thuisgebracht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier