Vermiste man vanmiddag aangetroffen door politie en thuisgebracht

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De sinds maandag vermiste 61-jarige Vlissinger is terecht, zo meldt de politie. Vanmiddag kon hij thuisgebracht worden.

De politie had eerder vandaag een oproep gedaan omdat de hulpbehoevende Vlissinger tegen zijn gewoonte in sinds maandag niet teruggekeerd was naar zijn huis, een instelling voor begeleid wonen. De politie schrijft vanavond op Twitter dat agenten hem rond 16.30 uur hebben aangetroffen. Reagerende lezers op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg hadden de goede afloop vanmiddag al gemeld.

Zie ook:
Vermiste Fernando Huwae (61) sinds maandag spoorloos (23 mei 2018)

Los hiervan – of niet – zijn de hulpdiensten vanmiddag even na half vier met spoed naar Westerzicht gestuurd. Daar had een persoon medische bijstand nodig op een speelveldje bij de Nieuwe Zuidbeekseweg (foto onder). De ambulance reed eerst naar de Nieuwe Zuidbeekseweg, daarna bracht een van de medewerkers de ziekenwagen via Westerzicht dichter bij de patiënt om hem of haar te kunnen vervoeren. De politie was aanwezig met twee eenheden. Mededelingen zijn niet gedaan.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelVermiste Fernando Huwae (61) sinds maandag spoorloos
Volgend artikelPolitie controleert op snelheid met lasergun in Oost-Souburg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier