Botsing met lichtgewonde op President Rooseveltlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een klein verkeersongeval op de President Rooseveltlaan is vanmiddag een man lichtgewond geraakt.

Omstreeks 15.00 uur kwamen een scooter en een personenwagen met elkaar in botsing door een voorrangsfout. Dat gebeurde op de rotonde nabij sporthal Baskensburg. Een man hield er nek- en schouderklachten op na, ambulancemedewerkers legden een verband in mitella-vorm aan. Er bleek geen noodzaak tot vervoer naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

De politie hielp bij het vastleggen van de (geringe) schade en nam een blaastest af. Daarna kon iedereen verder.

- Advertentie -
Vorig artikelMan bedreigt agenten in Walstraat en wordt aangehouden
Volgend artikelDronken man veroorzaakt overlast in Westerzicht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).