10-jarig kind mishandeld in speeltuin Cirkel Paauwenburg

0
© Foto: Google Maps

VLISSINGEN – Vorige week, op dinsdagavond, is een meisje in een speeltuin aan de Cirkel in Paauwenburg mishandeld door een onbekende man. De politie zoekt getuigen.

Het 10-jarige meisje was vorige week aan het begin van de avond aan het spelen met wat vriendinnetjes in een speeltuintje aan de Cirkel in de Vlissingse woonwijk Paauwenburg. Ook was er een groepje jongens in de speeltuin van 16 en 17 jaar oud.

Omstreeks 18.45 uur kwam een man, naar schatting tussen de 20 à 25 jaar, met een mager postuur, de speeltuin in en werkte het 10-jarige kind tegen de grond. Hierbij liep het meisje enkele schaafwonden op.

Volgens Cristel Willems, woordvoerster van de politie, is de politie op zoek naar mensen die het voorval hebben zien gebeuren. “We hebben buurtonderzoek gaan, dit leverde niets op. Daarom zijn we nu op zoek naar getuigen”, aldus Willems.

Volgens de zegsvrouw van de politie stapte de man in een zwarte auto en ging er vervolgens vandoor. De ouders van het kind hebben aangifte gedaan van mishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier