Drugsdealers botsen tijdens achtervolging op vrouw in rolstoel

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag hebben agenten twee mannen aangehouden die verdacht worden van drugs dealen. Tijdens een vluchtpoging botste een van hen tegen een vrouw in een rolstoel.

De politie hield donderdag een actie om de drugsoverlast in Vlissingen aan te pakken. Agenten zagen rond 15.00 uur dat twee bekende drugsdealers in het tunneltje van het Stadhuisplein contact met een vrouw hadden waarvan bekend is dat zij drugs gebruikt. Hierna reden de mannen richting de binnenstad van Vlissingen. De agenten vermoedden dat zij drugs hadden verkocht en wilden het duo aanhouden.

- Advertentie -

De mannen probeerden aan hun aanhoudingen te ontkomen. Hierbij botste een van de mannen, terwijl hij achterom keek, tegen een hoogbejaarde vrouw in een rolstoel. Zij raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ondanks hun vluchtpoging werden de mannen aangehouden. Een van hen, een jongeman (19) uit Middelburg, op de Walstraat. De andere, een Vlissinger (21), op de Spuistraat. Het duo is voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex gebracht. De politie heeft onder andere de twee fietsen, wat soft- en harddrugs en geld in beslag genomen.

Een tunneltje bij het Stadhuisplein. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Zie ook:
– Twee mannen aangehouden voor drugshandel na achtervolging (7 juni 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelTwee mannen aangehouden voor drugshandel na achtervolging
Volgend artikelPolitiejeep ingezet voor medisch spoedgeval in natuurgebied
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.