Twee mannen aangehouden voor drugshandel na achtervolging

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft donderdag na een achtervolging twee personen aangehouden voor drugshandel, bij de achtervolging raakte een vrouw gewond.

De agenten wilden twee mannen aanhouden in Vlissingen op verdenking van het dealen van harddrugs. Een van de verdachten raakte al vluchtend een vrouw in een rolstoel. Beide verdachten konden gepakt worden, ze werden overgebracht naar het cellencomplex Torentijd. De vrouw in de rolstoel kwam er vanaf met lichte verwondingen. Wel moest ze naar het ziekenhuis.

- Advertentie -

Even later hield de politie nog een derde man aan die probeerde drugs te verkopen aan Duitse toeristen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelAuto in de sloot na ongeval A58 Ritthem
Volgend artikelDrugsdealers botsen tijdens achtervolging op vrouw in rolstoel
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).