Man aangehouden in Vlissingen na bedreiging met bijl

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend in Vlissingen een man aangehouden die iemand bedreigd zou hebben met een bijl.

De aanhouding vond plaats in een woning aan de Van Dycklaan. Het incident met de bijl deed zich gisteren voor aan de President Rooseveltlaan. Daar zou de man rond 16.45 uur een andere man hebben bedreigd tijdens een conflict in de relationele sfeer.

- Advertentie -

Volgens de politie kwam een vrouw tussenbeide die zodoende erger voorkwam. Hierna reed de verdachte weg in een auto. Vanochtend kon hij opgepakt worden, hij is naar het politiecellencomplex overgebracht.

Meerdere personen zouden getuigen zijn geweest. Onder hen twee meisjes en twee oudere mensen. De politie ontvangt graag informatie.

- Advertentie -
Vorig artikelFrituurpan in brand in Bossenburgh, brandweer en politie rukken uit
Volgend artikelJongetje (3) aangereden door personenwagen op parkeerplaats
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).