Wapen gevonden na melding mishandeling Vlissingen

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – De politie arresteerde zaterdag 16 juni 2018 rond 01u15 in de wijk Bossenburgh een man uit Enschede op verdenking van mishandeling en een man uit Scherpenisse, omdat hij een vuurwapen bij zich had.

De politie ontving een melding dat een vrouw door een bekende geslagen zou zijn. Ze was de woning ontvlucht. De politie ging naar de woning en zag de verdachte buiten lopen. Hij was in gezelschap van een andere man.

De verdachte werd onmiddellijk aangehouden op verdenking van mishandeling. De tweede man liep terug de woning in. Hij bleek een vuurwapen bij zich te hebben. De verdachte werd aangehouden en de politie nam het vuurwapen in beslag.

Bij de doorzoeking van de woning vond de politie nog een tweede vuurwapen. Ook deze is in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor.

Vorig artikelGevonden man bij Nollebos op natuurlijke wijze overleden
Volgend artikelMan overleden na verkeersongeval Ritthemsestraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier