Wapen gevonden na melding mishandeling Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie arresteerde zaterdag 16 juni 2018 rond 01u15 in de wijk Bossenburgh een man uit Enschede op verdenking van mishandeling en een man uit Scherpenisse, omdat hij een vuurwapen bij zich had.

De politie ontving een melding dat een vrouw door een bekende geslagen zou zijn. Ze was de woning ontvlucht. De politie ging naar de woning en zag de verdachte buiten lopen. Hij was in gezelschap van een andere man.

- Advertentie -

De verdachte werd onmiddellijk aangehouden op verdenking van mishandeling. De tweede man liep terug de woning in. Hij bleek een vuurwapen bij zich te hebben. De verdachte werd aangehouden en de politie nam het vuurwapen in beslag.

Bij de doorzoeking van de woning vond de politie nog een tweede vuurwapen. Ook deze is in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor.

- Advertentie -
Vorig artikelGevonden man bij Nollebos op natuurlijke wijze overleden
Volgend artikelMan overleden na verkeersongeval Ritthemsestraat
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.