Man overleden na verkeersongeval Ritthemsestraat

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

RITTHEM – Bij een ernstig verkeersongeval op de Ritthemsestraat (N662) is vanmorgen vroeg iemand om het leven gekomen.

Vanmorgen rond 05.00 uur troffen agenten een personenauto naast de Nieuwlandseweg in Ritthem aan. Met verschillende eenheden kwam de politie ter plaatse, hier troffen zij een overleden persoon aan.

De personenauto bleek een boom te hebben geraakt en op de Nieuwlandseweg, die parallel loopt aan de Ritthemsestraat (N662) tot stilstand te zijn gekomen. De bestuurder van de auto bleek al te zijn overleden.

Volgens de politie gaat hem om een man. Op dit moment doen verkeersongevallen analisten van de politie (VOA) onderzoek naar de toedracht van het ernstige ongeval. Hierdoor is de Ritthemsestraat afgesloten tussen de Rammekensweg en de Schorerpolderweg. Hoelang de weg dicht zal blijven is niet bekend.

Vorig artikelWapen gevonden na melding mishandeling Vlissingen
Volgend artikelIdentiteit van verongelukte man Ritthemsestraat (N662) bekend
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier