Man overleden na verkeersongeval Ritthemsestraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

RITTHEM – Bij een ernstig verkeersongeval op de Ritthemsestraat (N662) is vanmorgen vroeg iemand om het leven gekomen.

Vanmorgen rond 05.00 uur troffen agenten een personenauto naast de Nieuwlandseweg in Ritthem aan. Met verschillende eenheden kwam de politie ter plaatse, hier troffen zij een overleden persoon aan.

- Advertentie -

De personenauto bleek een boom te hebben geraakt en op de Nieuwlandseweg, die parallel loopt aan de Ritthemsestraat (N662) tot stilstand te zijn gekomen. De bestuurder van de auto bleek al te zijn overleden.

Volgens de politie gaat hem om een man. Op dit moment doen verkeersongevallen analisten van de politie (VOA) onderzoek naar de toedracht van het ernstige ongeval. Hierdoor is de Ritthemsestraat afgesloten tussen de Rammekensweg en de Schorerpolderweg. Hoelang de weg dicht zal blijven is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelWapen gevonden na melding mishandeling Vlissingen
Volgend artikelIdentiteit van verongelukte man Ritthemsestraat (N662) bekend
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.