Auto rijdt tegen boom op parkeerterrein Van Hogendorpweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen is vandaag rond 18.00 uur tegen een boom gereden op een parkeerterrein langs de Van Hogendorpweg.

De bestuurder van de auto had boodschappen gedaan met zijn vrouw en reed bij het vertrekken tegen een naast hem geparkeerde wagen. Die kwam een paar meter verderop terecht. Mogelijk door een paniekreactie raakte de auto van de bestuurder in een spin en botste uiteindelijk tegen een boom.

- Advertentie -

Volgens een getuige stapte de vrouw uit voordat de auto begon te spinnen. Ze kon ternauwernood voorkomen te worden aangereden. In afwachting van de ambulance stelde het personeel van een nabijgelegen supermarkt een stoel beschikbaar aan de vrouw.

Aanvankelijk was de rol van de tweede personenwagen onduidelijk. Dit werd opgelost toen de eigenares, een medewerkster van een bloemenzaak, nietsvermoedend de zaak verliet na sluitingstijd en haar auto midden op de parkeerplaats zag staan met schade.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Ambulancepersoneel heeft de geschrokken vrouw onderzocht en thuisgebracht.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelFietsster gewond op duinovergang Zwanenburg
Volgend artikelVrouw gewond afgevoerd na sprong vanaf Boulevard Evertsen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).