Vrouw gewond afgevoerd na sprong vanaf Boulevard Evertsen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanavond rond 19.00 uur vanaf de Boulevard Evertsen op het strand gevallen en gewond afgevoerd.

In de 112-melding werd aanvankelijk Boulevard De Ruyter genoemd, maar het bleek te gaan om Boulevard Evertsen ter hoogte van het voormalige hotel Britannia. Iemand was daar vanaf de boulevard op het Badstrand gevallen of gesprongen.

- Advertentie -

De hulpverleners troffen een vrouw aan die onder invloed van alcohol verkeerde. Ze verbonden een van haar enkels. Omdat de plek voor de ambulance niet bereikbaar was, werd de strandjeep ingeschakeld (foto). Medewerkers van strandjeep en ambulance zetten het slachtoffer, dat schreeuwde van de pijn, op de bijrijdersplaats.

De strandjeep is naar het Nollehoofd gereden. Daarvandaan heeft de ambulance de vrouw afgevoerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelAuto rijdt tegen boom op parkeerterrein Van Hogendorpweg
Volgend artikelBrandweer checkt woning Aagje Dekenstraat na brandgerucht
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).